Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κάτω τα χέρια από το Κανάλι 1

Κάτω τα χέρια από το Κανάλι 1. Αυτή ήταν η απάντηση στη συνέλευση των εργαζόμενων, όλων των ειδικοτήτων, στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, "Κανάλι 1".
Ο Δήμαρχος μέσω του διευθυντή του σταθμού εκβιάζει ότι αν δεν αποδεχθούν οι εργαζόμενοι μειώσεις μισθών το κανάλι θα κλείσει λογω οικονομικών δυσκολιών.
Ο γνωστός εκβιασμός του κάθε Ψυχάρη, Μπόμπολα, Τεγοπούλου και Κουρή... σε στυλ εσωτερικής τρόικας Βενιζέλου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη (με επικεφαλής το ρομποτ-Παπαδήμος), τώρα και σε έκδοση Δημάρχου Πειραιά Μιχαλολιάκου.
Ο Δήμος με τα περισσότερα χρέη προτιμά να πληρώνει τους τραπεζίτες και όχι τους εργαζόμενους, εκβιάζοντας με λουκέτα ή ακόμα και ιδιωτικοποιήσεις... αλα Μαρινάκη (ο πρόεδρος του Ολυμπιακού λιγουρεύεται εδώ και καιρό το κανάλι 1).
Οι εκπρόσωποι της ΕΤΕΡ και της ΕΣΗΕΑ δήλωσαν ότι δεν δέχονται τετοιους εκβιασμούς, ενώ και εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης "Ανταρσία στο λιμάνι" και των Financial Crimes είπε ότι οι εργαζόμενοι χρειάζεται να υπερασπιστούν απεργιακά τη δουλειά τους και να κάνουν ό,τι κάνουν οι συνάδελφοι στο Αλτερ, την Ελευθεροτυπία: απεργιακά δελτία, δηλ., που ξεμπροστιάζουν τα ψέματα της δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης.
Επίσης τέθηκε το ζήτημα προς την ΕΣΗΕΑ για αγωνιστικό συντονισμό όλων των δημοτικών ΜΜΕ (π.χ. Ξένιος, 9,84, Επικοινωνία) για να μην περάσουν οι επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: