Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καναβούρι για μνημονιακό παπαγάλο


Ευτυχώς, δεν… χρεοκοπήσαμε. (αναδημοσίευση από το http://www.fmvoice.gr/BlackList/black289-1.html)

Τώρα, λοιπόν, μπορεί ο κ. Μητρόπουλος να προσλάβει τον άνεργο δημοσιογράφο. Αλλά, επειδή ένας Κώνστας δεν μπορεί να ξεπέσει από συνομιλητής στο γυαλί του Χατζηνικολάου σε γραφείο τύπου ενός ταμείου, ο φίλος διορίζει τον κολλητό του και ΥΠΕΥΘΥΝΟ του INVESTORS RELATION. Τα σπάνια… προσόντα του πρώην συναδέλφου μου; Ομιλεί την Κινεζική και γνωρίζει καλά τις αγορές. Με αυτά… θα προσελκύσει ο κ. Κώνστας τους ξένους επενδυτές.
Εσείς ακόμα πανηγυρίζετε που την «γλυτώσαμε"




Σχόλιο του blog:
Για τους μη γνωρίζοντες, ο κ. Μητρόπουλος ήταν πρόεδρος της χρηματιστηριακής Eurobank και τώρα διευθύνων σύμβουλος του ταμείου αποκρατικοποιήσεων και αξοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Προσέλαβε για γραφείο Τύπου και σύμβουλο το δημοσιογράφο Χ. Κώνστα (ναι αυτόν που είχε πάει στο Μουντιάλ στη Ν. Αφρική με πληρωμένο ταξιδάκι από τράπεζες). Αναμένουμε από τον γνωστό για τις φιλομνημονιακές τοποθετήσεις, "αναλύσεις" απόλυτα "αντικειμενικές" και δημοσιογραφικά "δεοντολογικές" για το πόσο "ευλογία" είναι το δεύτερο μνημόνιο.
"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη", έλεγε ο Καλογήρου στην ταινιά, "οι καλοί δεν χάνονται", είχε πει πιο πρόσφατα ο Σόμπολος. Λόγια βγαλμένα από τη ζωή...


Την ίδια ώρα οι πρώην συνάδελφοί του στο ALTER δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης και υπενθυμίζουμε ότι στη λίστα με τις οφειλές του καναλιού προς τους εργαζόμενους του ALTER, που είχε κοινοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ, ο γνώστης των αγορών, δεν ήταν μέσα (ξοφλημένος, ή με ειδικό συμβόλαιο εκτός μισθολογίου?).

Δεν υπάρχουν σχόλια: