Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αλληλογραφία Καμίνη-ΓΑΔΑ για το αντιναζιστικό συλλαλητήριο


1)Κύριε Δήμαρχε, Δώστε τώρα την άδεια για την συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα στις 17 Μάρτη

Η στάση του Δημάρχου Γ.Καμίνη να αλληλογραφεί με την ΓΑΔΑ αντί να δώσει ρεύμα για την συναυλία στη Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα είναι μια πρόκληση σε βάρος των δημοκρατικών ευαισθησιών της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών πολιτών της Αθήνας.
Απαιτούμε τη δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας Δήμου Αθήνας και ΓΑΔΑ.
Διαλέξατε σίγουρα την πιο ακατάλληλη στιγμή να επιβάλετε το σχέδιο της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου για απαγορεύσεις στις διαδηλώσεις με την επιλογή του ειρηνικού αντιναζιστικού συλλαλητηρίου που καλούν η ΚΕΕΡΦΑ, συνδικάτα, κοινότητες μεταναστών φοιτητικοί σύλλογοι και δημοτικές κινήσεις.
Ο Γ.Καμίνης συνεργαζόμενος ανοικτά και απροκάλυπτα με τις μεθοδεύσεις της Δεξιάς και του ΛΑ./Ο.Σ με την επερώτηση του Α.Πλεύρη ακόμη και των νεοναζί δείχνει ότι έχει χάσει οριστικά κάθε νομιμοποίηση από τον κόσμο που τον ψήφισε και τραβάει στο αντιδημοκρατικό αυταρχικό κατήφορο που ζητάει η κυβέρνηση, η τρόικα, η ΕΕ και το ΔΝΤ για να επιβληθούν τα μέτρα του Μνημονίου και οι άγριες περικοπές.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, συντονιστής Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή



2)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΕ
16/3/2012

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η ΓΣΕΕ συμμετέχει και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις ενάντια στον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία που πραγματοποιούνται το Σάββατο 17 Μαρτίου στα Προπύλαια και το Σάββατο 24 Μαρτίου στην πλατεία Κοτζιά. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Οι ειρηνικές εκδηλώσεις (συναυλίες και συλλαλητήρια) για τα κοινωνικά προβλήματα είναι όχι μόνο, αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση των συλλογικών και κοινωνικών φορέων.
Ειδικότερα σήμερα, που ακραίες και αντιδημοκρατικές φωνές, επιχειρούν με τον Νόμο της Βίας να επιβάλλουν τις ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις τους τρομοκρατώντας και απειλώντας τους πάντες και τα πάντα.
Καμιά απειλή και καμιά απαγόρευση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από το συνδικαλιστικό και κοινωνικό κίνημα της χώρας μας, το οποίο μαζικά, αγωνιστικά, και ειρηνικά θα διαδηλώσει και το Σάββατο17 και 24 Μάρτη ενάντια στον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: