Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛ


...φωτο αρχείου από κινητοποίηση στο ΔΟΛ...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αθήνα 31/03/2012

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛ

Η τρομοκρατική απόλυση της Γιάννας Σακελλαρίου εκπροσώπου των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ, μέλος της εργασιακής επιτροπής του ΔΟΛ, Α΄ αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ και υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί κλιμάκωση στις επιθέσεις της εργοδοσίας σε βάρος των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των εργαζόμενων που αντιστέκονται στις απολύσεις, τη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, το πετσόκομμα των μισθών.

Η Γιάννα Σακελλαρίου, συνδικαλίστρια και μητέρα δύο παιδιών είχε μπει στο στόχαστρο της εργοδοσίας δίνοντας τη μάχη με γενικές συνελεύσεις και με την εργασιακή επιτροπή ενάντια στις απολύσεις στο ΔΟΛ εδώ και αρκετούς μήνες. Μπήκε στο στόχαστρο της εργοδοσίας εξ αιτίας της ανυποχώρητης και συνεπούς στάσης της υπεράσπισης της συλλογικότητας και του αγώνα των εργαζόμενων για να μην βρεθούν στο δρόμο, ούτε να δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας. Βρέθηκε στο πλευρό των εργαζόμενων του ΑΛΤΕΡ, της Ελευθεροτυπίας, της Ελληνικής Χαλυβουργίας σε αυτό το κύμα αγώνων και απεργιών διαρκείας που ξετυλίγεται ακόμη και σήμερα μετά τις μεγάλες Πανεργατικές απεργιακές κινητοποιήσεις κατά των Μνημονίων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη μάχη για την ανατροπή των αντεργατικών μέτρων, των Μνημονίων για να μην φορτωθούμε θυσίες στη ζωή μας για να ξεπληρωθούν τα χρέη προς τους Τραπεζίτες. Γι αυτό είναι καιρός να κλιμακωθούν οι αγώνες και όχι να υποσταλούν ενόψει προεκλογικής περιόδου.

Απαιτούμε τη άμεση ανάκληση της αντισυνδικαλιστικής απόλυσης της Γιάννας Σακελλαρίου.

Καλούμε τα σωματεία των εργαζόμενων σε ανυποχώρητο αγώνα κατά των απολύσεων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα βρεθεί στο πλευρό τους μέχρι τη νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: