Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλει τους νεοναζί


...φωτο από αντιφασιστική φοιτητική διαδήλωση στου Ζωγράφου...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγία Παρασκευή 09-05-2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ εκφράζει τον αποτροπιασμό του και την θέλησή του να αντιτάσσεται αταλάντευτα στα φαινόμενα της φασιστικής και στρατοκρατικής νοοτροπίας των οποίων γίναμε μάρτυρες όλοι την βραδιά των εκλογών από μέλη, βουλευτές και τον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής» κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσαν, απαιτώντας από δημοσιογράφους και τεχνικούς που κάλυπταν το γεγονός να σταθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού στον αρχηγό τους.

Θα θέλαμε να τονίσουμε προς τους νοσταλγούς του χίτλερ ότι ο σεβασμός στην Χώρα μας κατακτάται, εμπνέεται και ουδέποτε επιβάλλεται.

Καλούμε κάθε Έλληνα που έχει μνήμη και σεβασμό στους νεκρούς της Πατρίδας μας κατά τον πόλεμο ενάντια στους ναζιστές κατακτητές, να καταδικάσει κάθε απόπειρα αναβίωσης των πρακτικών που βύθισαν την Χώρα μας στην πείνα, την οδύνη και την απελπισία, και θέρισαν χιλιάδες ζωές. Σήμερα που εμείς, πρώτοι από όλη την Ευρώπη, αντικρίζουμε το αποκρουστικό πρόσωπο του σχεδιαζόμενου τέταρτου ράιχ, είναι ανήκουστο να ανοίγουμε την πόρτα στις παραφυάδες του. Το βέβαιο είναι ότι οι προθέσεις τέτοιων σχημάτων πάντοτε αποκαλύπτονται. Υπό την έννοια αυτή το ότι βγήκαν στο φως θα φανερώσει την πραγματική τους φυσιογνωμία και στους λίγους που είτε δεν την γνωρίζουν λόγω απειρίας, είτε την παρέκαμψαν λόγω δικαιολογημένης παραζάλης. Ο Λαός αυτός έχει δώσει το αίμα του για να περιφρουρήσει την ελευθερία του. Κι ο Τόπος αυτός δεν χρειάστηκε ποτέ τη βία και το φόβο, για να στρέψει την προσοχή των άλλων στο φαεινό πολιτισμό του. Μόνο ένας παντελώς ανελλήνιστος θα μετερχόταν τέτοιες μεθόδους.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει ότι θα είναι ασπίδα προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, γιατί ο σκοπός μας είναι η πλουραλιστική ενημέρωση και όχι η εκπαίδευσή μας σε φασιστικές μεθόδους με την ποδηγέτηση και την τρομοκρατία που προσπαθούν μερικές πρόσκαιρες μειοψηφίες να επιβάλλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: