Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΠΟΣΠΕΡΤ: όλοι αύριο στο στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο 7μμ στην Ομόνοια.


Ο Κασσιδιάρης, επίσημος εκπρόσωπος!!! της Χρυσής Αυγής έδειξε το δολοφονικό πρόσωπο της, σε βάρος της Δημοκρατιάς.
Αν μπροστά σε όλο τον κόσμο και ζωντανά στη τηλεόραση ο Κασσιδιάρης, «εκπρόσωπος Τύπου» των νεοναζί της Χρυσής Αυγής έχει το θράσος να γρονθοκοπεί βουλευτίνα του ΚΚΕ, να πετάει ποτήρι με νερό σε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, να καθυβρίζει σκαιότατα, ο καθένας και καθεμία μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς κάνουν όταν δεν υπάρχουν κάμερες.
Μάλιστα, ο αυριανός; βουλευτής (αν το επιτρέψουμε στις 17 του μήνα), δικάζονταν χθες κατηγορούμενος ότι είχε συμμετοχή σε επίθεση με μαχαίρωμα πανεπιστημιακού και η δίκη του αναβλήθηκε για την Δευτέρα 11 Ιούνη.
Η αποστολή της Χρυσής Αυγής είναι η στήριξη της επίθεσης του κεφαλαίου κατά του οργανωμένου εργατικού κινήματος και της αριστεράς.
Είναι το πιο μαύρο δεκανίκι του συστήματος που φοράει αντιμνημονιακή προβιά για να ξεγελάει ένα κόσμο απελπισμένο από τη κρίση και την εξαθλίωση.
Είναι ώρα να τους ξεσκεπάσουμε πριν προχωρήσουν σε νέες επιθέσεις.
Ίσως και δολοφονικές.
Oι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, όχι μόνο καταδικάζουμε το γεγονός, αλλά στεκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή βίας που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, τους συναδέλφους στα ιδιωτικά ΜΜΕ και κάθε εργαζόμενο να πάρει μέρος στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 7μμ στην Ομόνοια.

Καμιά ανοχή στους τραμπούκους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις δημοκρατικές ελευθερίες για να καταστρέψουν τη δημοκρατία και την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: