Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η επίθεση του χρυσαυγίτη στα ήθη και την αισθητική μας…




Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη, εκπροσώπου τύπου της χρυσής αυγής, εναντίον της κας Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και της κυρίας Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ δείχνει πολύ παραστατικά το τι εννοούν οι εκφραστές του συγκεκριμένου χώρου όταν μιλούν για Ελλάδα ή επίπεδο ζωής που θέλουν να φέρουν στην Χώρα μας. Καλούμε τους Έλληνες να απομονώσουν με τον πιο δραστικό τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε, την εκλογική διαδικασία, τα φαινόμενα βαρβαρότητας και βιασμού της αισθητικής που όλοι είδαμε σήμερα να ξετυλίγονται μπρος στα μάτια μας από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. Κανένας νόμος, καμία απαγόρευση και κανένα επιβαλλόμενο μέτρο δεν μπορεί να προστατέψει τον ΛΑΟ μας από την αισθητική κατάπτωση και την ανελλήνιστη βαρβαρότητα, καλύτερα από την μαζική, αταλάντευτη και απόλυτη καταδίκη στις εκλογές του φορέα που εκτρέφει, υποστηρίζει και αναδεικνύει τέτοιες άνανδρες συμπεριφορές. Άλλωστε έχει και η Ε.Τ.Ε.Ρ γίνει στόχος παρόμοιων πρακτικών και πολύ πρόσφατα μάλιστα κατά την διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεών μας στον Flash.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι πρέπει να προσέξει ο ΛΑΟΣ μας ιδιαίτερα το βίντεο με το επεισόδια και να βγάλει τα συμπεράσματά του και γι αυτούς που απλώς κοίταζαν ή και χαμογελούσαν την ώρα που εξελισσόταν το επαίσχυντο επεισόδιο εις βάρος της κας Κανέλλη και της κας Δούρου. Και κάτι τελευταίο: οι Έλληνες όταν αποφασίζουμε και πράττουμε κάτι, δεν κρυβόμαστε. Μένουμε και πληρώνουμε τις συνέπειες. Αλλά…

o Πρόεδρος, η Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: