Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Συμμετοχή της ΕΤΕΡΜΘ στο αντιναζιστικό συλλαλητήριο

Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας Θράκης

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Όλοι αύριο στο αντιναζιστικό συλλαλητήριο, Παρασκευή 8/6, 6 μμ, στο άγαλμα Βενιζέλου.

Η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας-Θράκης αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλαδική κινητοποίηση εναντίον του Φασισμού και του Ρατσισμού που συνδιοργανώνουν πολιτικές παρατάξεις, κοινωνικοί φορείς και συνδικάτα.

Στεκόμαστε χωρίς φόβο απέναντι στα καθημερινά κρούσματα βίαιων επιθέσεων φασιστών εναντίον αγωνιστών, εργαζομένων, μεταναστών, δημόσιων λειτουργών και πολιτικών καταδικάζοντάς τα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Οι εργαζόμενοι δώσαμε μάχες για τη Δημοκρατία και οι εργαζόμενοι θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους με αλληλεγγύη, αγωνιστικότητα και αυτοθυσία.

Δεν χαρίζουμε τα δικαιώματά μας σε κανέναν !

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στο αντιναζιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Ιουνίου, 6 μμ, στο άγαλμα Βενιζέλου.


Είναι ευθύνη όλων μας να ξεμπροστιάσουμε το πραγματικό πρόσωπο του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Δεν έχει ούτε αντιμνημονιακά ούτε αντισυστημικά χαρακτηριστικά όπως θέλει να παρουσιάζει. Στόχος τους είναι το εργατικό κίνημα και η κάθε μορφής αγώνα των εργαζόμενων, απέναντι στις κυβερνήσεις του μνημονίου και των αφεντικών.

Άλλωστε ο χώρος μας έχει χτυπηθεί πάρα πολλές φορές από τις τραμπούκικες ενέργειες των νεοναζί, με τελευταίο συμβάν τους ναζί που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σπάσουν την απεργία της Ε.Τ.Ε.Ρ. πριν λίγες ημέρες στον Flash της Αθήνας.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος Ο Αν. Γενικός Γραμματέας

Χατζηγεωργίου Κων/νος Στεφανίδης Κοσμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: