Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ανησυχούντες και "βιαστικοί"


Να που άρχισαν να ανησυχούν για τις ρατσιστικές επιθέσεις, που οδηγούν σε δολοφονίες, όσοι μέσα στα ΜΜΕ, συστηματικά αγνοούσαν τις αντιρατσιστικές δραστηριότητες, στερώντας τους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην ειδησεογραφική κάλυψη, αποσιωπώντας τες και φυσικά ούτε λόγος για συμμετοχή σε αυτές, από τα «βαριά πεπόνια» των ΜΜΕ. Αν η ανησυχία είναι ειλικρινής, είναι καλοδεχούμενη, άλλωστε εδώ θα κριθούμε όλοι και θα αποδείξουμε την αξιοπιστία μας.

Oι Financial Crimes έχουμε επιλέξει από καιρό, να συμμετέχουμε στην ΚΕΕΡΦΑ και καλούμε κάθε συνάδελφο που θέλει να δώσει τη μάχη, ανεξάρτητα από το αν το συνδικαλιστικό του σχέδιο για τον κλάδο, συγκλίνει με το δικό μας ή όχι, να δώσουμε την αντιρατσιστικά μάχη μαζί.

Βεβαίως δεν λείπουν και όσοι έχουν το άγχος να αποδώσουν γρήγορα-γρήγορα τη δολοφονία του Ιρακινού σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», τόσο για να αβαντάρουν την τροϊκανή κυβέρνηση να αποπροσανατολίζει μπροστά στα νέα μέτρα που ετοιμάζει, όσο και για να τσιμπήσουν κανένα φύλλο, από τους φίλους του Αδόλφου. Άλλωστε ευάλωτη ομάδα είναι οι μετανάστες, άρα εύκολος στόχος για τους απόγονους των δοσίλογων της Κατοχής. Μόνο που όταν και στην Ελλάδα, φανεί ο τοπικός Μπράιβικ, θα είναι αργά για να παραστήσουν τους ανήξερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: