Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΣΤΟΝ Τ/Σ «MEGA»


...αναρτούμε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, με την απορία τί θα είχε γίνει, αν αριστερός διαδηλωτής, ή απεργός, είχε κατουρήσει την πόρτα του MEGA (αν είχε φτάσει μέχρι εκεί από τον αστυνομικό κλοιό)...

 


 
27 Μαρτίου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενώνει τη φωνή του με κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη καταδικάζοντας την επίθεση της «Χρυσής Αυγής» κατά ΜΜΕ, όπως και κατά του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013.

Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής», καθώς και τα στελέχη που συγκεντρώθηκαν έξω από το σταθμό, προχώρησαν σε βανδαλισμούς και σε πρωτοφανείς πράξεις χυδαιότητας.

Η ακατανόμαστη αυτή συμπεριφορά πρέπει να αφυπνίσει και να προβληματίσει όλους τους συμπολίτες μας, γιατί επιθυμία της «Χρυσής Αυγής» είναι να επικρατήσουν στην κοινωνία μας ο λαϊκισμός και η εθνοκαπηλεία. Η επίθεση κατά του σταθμού είναι ακόμη ένα δείγμα του πως αντιλαμβάνονται τα μέλη της την πολιτική δράση και τι είδους κοινωνία οραματίζονται.

Οι τραμπουκισμοί, η βάναυση και προσβλητική συμπεριφορά, καθώς και οι «διαμαρτυρίες» με προβολή πυγμής είναι μερικά από τα μέσα, τα οποία χρησιμοποιούν για να γίνουν αρεστοί. Επιδιώκουν έτσι να επιβάλουν το χυδαίο μοντέλο τους στην κοινωνία μας και να συνηθίσουμε τη βία ως μέσο διαμαρτυρίας και επίλυσης διαφορών.

Η ΕΣΗΕΑ ήταν και παραμένει σταθερά απέναντι σε φαινόμενα εκφοβισμού της κοινωνίας και στο βαθμό που της αναλογεί θα αντισταθεί στη γενίκευσή τους. Η «Χρυσή Αυγή» ήταν και θα συνεχίσει να παραμένει στο περιθώριο της κοινωνίας μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: