Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Εξακολουθούμε να επιμένουμε στην αξιοπρέπεια και στην αλληλεγγύη



Κλιμακώνοντας ολοένα και περισσότερο τον αγώνα μας, η αυριανή μέρα θα είναι για εμάς τους απολυμένους των καταστημάτων Metropolis ακόμη μια μέρα πολυμέτωπου αγώνα με όλους τους τρόπους που μας προσφέρονται, προκειμένου να πετύχουμε την καταβολή των χρωστούμενων μισθών και αποζημιώσεων που μας οφείλει ο Ανδρέας Κουρής.

Την Τετάρτη (17/4) θα βρισκόμαστε το πρωί έξω από τα δικαστήρια και αργά το απόγευμα θα διαδηλώσουμε στο δρόμο.  Το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 9:30 το πρωί (κτίριο 6 – αίθουσα 12)  όπου ο Ανδρέας Κουρής θα πρέπει να παραβρεθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για να αντιμετωπίσει την αίτηση ανάκλησης από το «άρθρο 99» στην οποία προσφεύγουμε κατά της εταιρείας  Metropolis ως απολυμένοι.

Το βράδυ θα βρισκόμαστε έξω από τη νέα φιέστα που διοργανώνει ο  Ανδρέας Κουρής, έξω από το MADWALK στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ. Αρνούμενοι να αποδεχτούμε τον παραλογισμό που νομιμοποιεί τον κάθε εργοδότη - που ισχυρίζεται ότι δεν έχει να πληρώσει τα οφειλόμενα  στους εργαζόμενους-  να διοργανώνει  με τα κλεμμένα από τον ιδρώτα τους  χρήματα που τους χρωστάει πανάκριβα γκλαμουράτα show  για να πλουτίσει περισσότερο.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε πεισματικά ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία και την ασυλία που της παρέχουν η πολιτική εξουσία και οι κρατικοί μηχανισμοί.

Εξακολουθούμε να επιμένουμε στην αξιοπρέπεια και στην αλληλεγγύη ενάντια στην ολική εργοδοτική επίθεση.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το MADWALK στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ  (Πειραιώς 166) την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 7:30 μ.μ.


Για τον αγώνα μας και για τον κάθε εργατικό αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη
ή γεννιέται.
http://ergazomenoimetropolis.blogspot.gr/















Δεν υπάρχουν σχόλια: