Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Απεργία πείνας στο ΑΤ Πειραιά μετά από ξυλοδαρμό από φασιστοειδή αστυνομικούς


ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ



Απεργία πείνας στο ΑΤ Πειραιά μετά από ξυλοδαρμό από φασιστοειδή αστυνομικούς

Αστυνομικός μέσα στο ΑΤ Πειραιά χτύπησε τον Αμίρ Χουσείν χθές στις 8.30μμ για να διακόψει την απογευματινή προσευχή ομάδας μεταναστών. Πρόκειται για αστυνομικό όργανο με φανερά φασιστική και ρατσιστική συμπεριφορά  που απειλούσε τον  Αμίρ Χουσείν ότι δεν θα βγει ποτέ από το τμήμα αφού «μπορεί να του προσθέσει κατηγορίες».

Τέσσερις μέρες πρίν , στις 18/4 ανάλογη μεταχείριση  είχε ο Ασίφ Ικμπάλ. Αστυνομικός διέκοψε προσευχή μεταναστών . Έβγαλε έξω από το κελί τον ο Ασίφ Ικμπάλ και τον χτύπησε μπροστά σε όλους. Είναι μια ανήθικη και ασεβής ενέργεια σε βάρος ανθρώπου που πενθούσε τη μητέρα που είχε πεθάνει τέσσερις μέρες πριν  και στην απελπισία του χρησιμοποίησε τηλεκάρτα και χαρακώθηκε.

Δώδεκα μετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ξεκίνησαν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι για τη ρατσιστική συμπεριφορά και τους ξυλοδαρμούς.

Τα κολαστήρια των στρατοπέδων συγκέντρωσης και των αστυνομικών τμημάτων στα οποία ο Δένδιας έκλεισε πάνω από 5.000 μετανάστες έχουν γίνει κέντρα βαρβαρότητας και κτηνωδίας.

Είναι ώρα να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι του Ξένιου Δία, να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες και να τιμωρηθούν οι ρατσιστές αστυνομικοί.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων, την αριστερά να καταδικάσουν το νέο ρατσιστικό κρούσμα , την απανθρωπιά και την ασέβειας σε ανθρώπους που θέλουν να θρηνήσουν τους νεκρούς τους.

Επικοινωνία με:

 Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητας Ελλάδος, 6955295322


Δεν υπάρχουν σχόλια: