Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΕΡΤ: 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!



Αύριο Δευτέρα  12-8: «Μήδεια» - «Τεό Λαζάρου- Λουκάς Πανουργίας- Θέμης Συμβουλόπουλος » στο Ραδιομέγαρο

 Κλείνουν σήμερα  2 μήνες από το αυταρχικό, παράνομο και αντισυνταγματικό «μαύρο» στην ΕΡΤ,  στη Δημοκρατία και στον πολιτισμό!
  Με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η κυβέρνηση αποφάσισε και διέταξε,  χωρίς ούτε καν  το άλλοθι, της εκ των υστέρων   κύρωσης  με νόμο από τη Βουλή, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών και κομμάτων δεν έχει  τη δεδηλωμένη!
 Με το πειρατικό πρόγραμμα  από ένα φάντασμα χωρίς νόμιμη- θεσμοθετημένη  υπόσταση και τις  τρομοκρατικές επιθέσεις για το κατέβασμα των πομπών, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αντιδημοκρατική - φασιστική κυβερνητική της δράση.
 Με  το νόμο- έκτρωμα   βάζει ταφόπλακα στην ΕΡΤ  και στην πολιτική- πολιτιστική ιστορία της Ελλάδας.
 Με  ψεύτικους διάλογους, εξαγορά των  κάθε λογής προδοτών  και παραπλανητικές προκηρύξεις  επιδιώκει να  ξεγελάσει  τους εργαζόμενους, να τους κάνει συνενόχους στα σχέδια της, να τους διασπάσει.
 Επιδιώκει να μας  τρομοκρατήσει με συνεχείς απειλές.
Όμως η αλληλεγγύη και η ενότητα  θα περιφρουρηθεί!
 Δυο μήνες τώρα πλήθος ανθρώπων στηρίζει από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
Κάθε βράδυ σπουδαίοι καλλιτέχνες,  ξεπερνώντας  κάθε προσδοκία, συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα της στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, στην ΕΡΤ3, στην ΠΑΤΡΑ,  στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ,  στο ΒΟΛΟ και  σε όλες τις περιφερειακές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Είναι κοντά μας, και τους ευχαριστούμε για αυτό, πλημμυρίζοντας με πολιτισμό όλο τον κόσμο μέσα από την ιντερνετικη ραδιο- τηλεοπτική μας εκπομπή.
 Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά και αταλάντευτα.
 Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενάντια σε αυτή την πολιτική που καταρρακώνει το συνταγματικό δικαίωμα στην εργασία και όλα τα κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα, που με τόσους αγώνες  κατακτήθηκαν !
Απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους κλάδους που πλήττονται και τους καλούμε στο Ραδιομεγαρο ως σημείο συνύπαρξης  για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με την αξιοποίηση της ΕΡΤ- ΠΟΜΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 Απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα σε κάθε άνθρωπο που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων, τον καλούμε  να συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα κάθε μέρα στο Ραδιομέγαρο και στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ!

Αύριο  Δευτέρα   στο Ραδιομέγαρο:
22.00  Τεό Λαζάρου- Λουκάς Πανουργίας  σε έντεχνα Ελληνικά τραγούδια
  με τον  Θέμη Συμβουλόπουλο στο πιάνο.

23.30 Μήδεια  σε δικά της και αλλά γνωστά τραγούδια σε Ehnic- Rock ρυθμούς
Guitar: Περικλής Παλαμιώτης-Bass: Γιάννης Γρηγορίου-Drums:Δημήτρης Αντωνιάδης

     ΕΡΤ  ΖΩΝΤΑΝΗ, πομπός της κοινωνίας που αγωνίζεται!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: