Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τρώνε "πόρτα" κατάμουτρα στη ΔΤ από καλεσμένους



Πού οφείλεται η θετική αντιμετώπιση που είχαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (έγιναν συναντήσεις την Τρίτη 27/8).

Κατά τη γνώμη μας στη στήριξη που έχει η ΕΡΤ από τον κόσμο που αγωνίζεται εκτός αυτής και τώρα μπαίνει σε τροχιά κλιμάκωσης (σχολεία, δήμοι, νοσοκομεία, κλπ).

Επίσης στο ότι στη συνείδηση του κόσμου η ΔΤ έχει καταχωρηθεί σαν τροϊκανό παραμάγαζο και γι αυτό ήδη έχουν πολλές φορές φάει πόρτα όσοι από τη ΔΤ επιχειρούν να κλείσουν καλεσμένους για τα πάνελ της τηλεοπτικής τροϊκανοτιβί.

Αυτά τα μηνύματα φτάνουν στα κομματικά επιτελεία και αξιολογούνται.

Συμπεράσματα:
Καμία εμπιστοσύνη στη θαλπωρή των υποσχέσεων από τους επαγγελματίες κωλοτούμπες. Εδώ βγήκε στα κάγκελα ο... Κουβέλης και το ΚΚΕ κάνει ότι δεν ξέρει πως από το ψηφοδέλτιο που στήριξε στην ΕΣΗΕΑ έχουν πάει στελέχη στη ΔΤ με επιχειρηματολογία και σε συνελεύσεις στην ΕΡΤ (ο γγ του ΚΚΕ ζήτησε από την αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΡΤ που τον επισκέφτηκε, "ονόματα" όσων έχουν υπογράψει).

Απόλυτη συγκέντρωση στη συνέχιση της παραμονής στην ΕΡΤ, στην εκπομπή προγράμματος, στη στήριξη όσων κλάδων βγαίνουν σε κινητοποιήσεις.


Υ.Γ. επικοινωνιακά ίσως ανακοινώσουν και τα άλλα 1453 ονόματα, αλλά οι αποσκιρτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: