Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδηλώσεις στην ΕΡΑ Πάτρας‏




Α) Βραδιά με λαϊκά - ρεμπέτικα

Βραδιά με παλιά ρεμπέτικα και λαϊκά έχει προγραμματιστεί αύριο στις 9 το βράδυ-5 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλλιο. Θα εμφανιστούν οι: Σπύρος; Δελέγκος στη κιθάρα, Ανδρέας Σταματόπουλος στο ακορντεόν και Γιώργος Γκριζιώτης στο μπουζούκι. Και οι τρεις αγαπητοί στο Πατρινό κοινό καλλιτέχνες θα αποδώσουν γνωστά τραγούδια των Μάρκου Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργου Μητσάκη και άλλων σημαντικών συνθετών που έχουν σφραγίσει τον νεώτερο Ελληνικό Πολιτισμό.

Β) Την Παρασκευή - 6 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλλιο, έχει προγραμματιστεί η Γ΄Συνέλευση Αλληλέγγυων Πολιτών, η οποία θα εστιάσει στο συλλαλητήριο του Σαββάτου-7 Αυγούστου, ενόψει της Διεθνούς ΄Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Το συλλαλητήριο έχει οριστεί συγκεκριμένα για τις 11 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου, μετά από σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων, που έγινε χθες στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας. Στην Γ΄Συνέλευση Αλληλέγγυων Πολιτών αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση για την πορεία της κινητοποίησης και των αγωνιζόμενων στην Ελληνική Βιομηχανία Οπλων και τα Αμυντικά Συστήματα μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις.

Γ)Το Σάββατο - 7 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί ακόμη μία προβολή στο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας, στις 9 το βράδυ με την ταινία του Ροβήρου Μανθούλη "Ψηλά τα χέρια χίτλερ" και με πρωταγωνιστές τους αλησμόνητους Θανάση Βέγγο και Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: