Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ψήφισμα συμπαράστασης στον Θοδωρή Σίψα

 Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον διωκόμενο Θοδωρή Σίψα και την αντίθεσή του με την δίωξη που στηρίζεται σε αβάσιμες, ανυπόστατες και κατασκευασμένες κατηγορίες.

Ο Θοδωρής Σίψας, ένας εργαζόμενος στις ταχυμεταφορές, ήταν ένας από τους χιλιάδες απεργούς – διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πανεργατική απεργία και την συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου Ι στις 5/5/2010, η οποία ήταν η πολυπληθέστερη των τελευταίων χρόνων.

Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στην οδό Σταδίου, που στοίχισε την ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Η υπόθεση του Θοδωρή Σίψα είναι μια εξόφθαλμη περίπτωση κατασκευής ενόχων από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, προκειμένου να στοχοποιηθούν για τις πολιτικές τους ιδέες αγωνιζόμενοι άνθρωποι που αντιστέκονται στην εξαθλίωση και τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Υπερασπιζόμαστε κάθε συνάδελφο που μπαίνει στο στόχαστρο της κατασταλτικής πολιτικής, λόγω της πολιτικής του ταυτότητας.
Καλούμε κάθε σωματείο, συνέλευση γειτονιάς, συλλογικότητα να στηρίξει και να σταθεί αλληλέγγυο έμπρακτα στην υπόθεση του Θοδωρή Σίψα.
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο Θ.ΣΙΨΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

Το ΔΣ του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων Vodafone- Πάναφον

Δεν υπάρχουν σχόλια: