Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Για τις μίζες ΔΤ - "Πίσω" από την είδηση

Για τις μίζες ΔΤ (και επειδή είσαστε καχύποπτοι και πονηρά σκεπτόμενοι, εννοούμε με όποιο πολιτικό Δάσκαλο καθήσεις Τέτοια γράμματα θα μάθεις).

Το τί έγινε με τον Τομπούλογλου και τις μίζες είναι η μία πλευρά της υπόθεσης. Το ότι πάμε για δημοτικές εκλογές και διάφοροι διεκδικούν το χρίσμα (έστω το άτυπο, γιατί άντε να βγεις στην πιάτσα και να πεις ότι σε στηρίζει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ) και βολεύει να "καθαρίζεται" το εσωκομματικό ανταγωνιστικό τοπίο, είναι βέβαιο.

Ποιός θα είναι τώρα ο επικεφαλής στην "Καλημέρα Όμορφη Πόλη", ή όποιο άλλο δημοτικό συνδυασμό τη διαδεχθεί, αφού ο κ. Τομπούλογλου, μας προέκυψε Τσοχατζόπουλος?

Κάτι μας λεέι ότι σε αρκετούς δήμους, διάφοροι "συναγωνιστές" θα "δώσουν" τους "δικούς τους" (όσους έχουν ατασθαλίες στην πλάτη - πάντα χρειάζονται Ιφιγένειες), με στόχο να τους διαδεχτούν, αλλά και να φανούν σημαιοφόροι της "κάθαρσης". Στους δήμους πάντως θα φορεθεί πολύ η στολή του "ανεξάρτητου - εξυγιαντή".

http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2013/09/%CF%87-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF/


Δεν υπάρχουν σχόλια: