Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Συνδικάτα, μαθητές και φοιτητές στους δρόμους για την ανατροπή της κυβέρνησης του "μαύρου"

...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...

Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ για δράσεις - συμμετοχές σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις

Οι μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης δεν έχουν τελειωμό. Δεν τους φτάνει που μας έχουν φέρει στην εξαθλίωση και στις αυτοκτονίες, θέλουν σαν τους βρικόλακες κι άλλο αίμα! Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την κυβέρνηση που καταδυναστεύει τα όνειρά μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας. Όλοι μαζί στους δρόμους, στις πλατείες, στις διαδηλώσεις. Καλούμε κάθε πολίτη να συμμετάσχει στις δράσεις των σωματείων και των συλλογικοτήτων που αντιπαλεύουν αυτή την πολιτική του κοινωνικού ρατσισμού.

Από στοιχεία της Βουλής, φαίνεται ότι οι πλούσιοι αύξησαν το εισόδημά τους κατά 7 έως 8 φορές, στην περίοδο της κρίσης, ενώ  όλοι οι άλλοι δεινοπαθούμε. 

Η Παρασκευή είναι και Μέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μέρα αγώνα της νεολαίας ενάντια στην καταπίεση, στην ανεργία και φτώχεια, στην κοινοβουλευτική χούντα των Μνημονίων και της τυφλής βίας  της αστυνομίας

 Προτείνουμε  δυναμική συμμετοχή:

Στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 6 Δεκέμβρη, στα Προπύλαια ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

Στο συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή όλους τους εργαζόμενους και την νεολαία, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι για να μην αφήσουμε να καταλάβει τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ ο απεργοσπαστικός μηχανισμός της Δ.Τ.

Στο συλλαλητήριο το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στις 6μμ στο Σύνταγμα, στην Ερμού, να διαδηλώσουμε μαζί με όλη την κοινωνία ενάντια στον προϋπολογισμό.  
ΚΑΙ  ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

Καλούμε τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ επιτέλους να προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση διαρκείας, για την ανατροπή της κυβέρνησης του μνημονίου".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: