Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Σωματεία ΣΤΑΣΥ: "Δεν έχουν χρώμα οι απολυμένοι - ζητάμε να γυρίσουν στις δουλειές τους"


Με τίτλο τα «Μπλέ Παιδιά», τα σωματεία εργαζομένων στις συγκοινωνίες, σχολιάζουν πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου, αναφέροντας τα εξής:

"Τουλάχιστον δυσφορία και αγανάκτηση προκαλούν στους εργαζόμενους και τα Δ.Σ. των Σωματείων στη ΣΤΑ.ΣΥ., τα δημοσιεύματα με τίτλους «τα μπλε παιδιά» κτλ, τα οποία  γίνονται ακόμα και πρωτοσέλιδα!
Η δε αγανάκτηση πολλαπλασιάζεται όταν τα άρθρα αυτά τα γράφουν εργαζόμενοι στον Τύπο οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν άνεργοι – απολυμένοι!!!
Οι διαδικασίες των προσλήψεων ήταν γνωστές σε όλους και ακριβώς οι ίδιες για όλες τις «σειρές» που προσλήφθηκαν στις πρώην ΑΜΕΛ και ΤΡΑΜ. Είναι τουλάχιστον απορίας άξιον για το πώς αντιμετωπίζονται οι απολυμένοι συνάδελφοί μας από μερίδα του Τύπου και οι χαρακτηρισμοί που τους αποδίδονται! Είναι άδικο για τους εργαζόμενους αλλά και για την Εταιρεία η οποία δαπάνησε πολλά χρήματα για την εκπαίδευσή τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΕ – ΠΡΑΣΙΝΑ & ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ! ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ - ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ - ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Είχαν και έχουν δικαίωμα στην εργασία και όχι στην ομηρία που τόσο καιρό οι πολιτικοί μας «άρχοντες» τους/μας οδηγούν όπως τους βολεύει! Πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στις θέσεις τους, ώστε να αποκατασταθεί το δίκιο, καθώς και η αναγκαιότητα της Εταιρείας να καλύψει τα πολλά κενά που την αναγκάζουν σήμερα να λειτουργεί οριακά, αν όχι να υπολειτουργεί!!!...

«ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ»!!!".

Οι Διοικήσεις

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΣΑΠ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ (ΣΗΕΚ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ (ΣΕΤ)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΤΡΑΜ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΗΤΑ)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΕΚΕΛΜΑ)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: