Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ETEΡ: Όλοι αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο γήπεδο του Περιστερίου στην συναυλία που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ‏


Αθήνα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014


Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Όλοι αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο γήπεδο του Περιστερίου στην συναυλία που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) στηρίζουμε το αίτημα των εργαζομένων της ΕΡΤ της ΠΟΣΠΕΡΤ και των σωματείων του Τύπου για:
  
 Την επαναλειτουργία της ΕΡΤ
    Τη μη αναγνώριση της ΔΤ ως δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καθόσον πρόκειται για ένα μόρφωμα  που σφράγισε το μαύρο στην ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση, καθώς και
    Την αντίθεσή τους στη ΝΕΡΙΤ η οποία εξελίσσεται σε συρρικνωμένο κακέκτυπο της ΔΤ.
Κυβέρνηση και εργοδότες των ΜΜΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες «να στήσουν τη ΝΕΡΙΤ» ως κακέκτυπο διάδοχο της ΕΡΤ. Στον δρόμο της ανεργίας και του εργασιακού εξανδραποδισμού βρίσκονται χιλιάδες συνάδελφοί μας της ΕΡΤ και της ΕΡΤ 3 δίνοντας από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα τον αγώνα τους για ανοιχτή ΕΡΤ απέναντι στο μαύρο της κυβέρνησης και των καναλαρχών.

Η ΕΤΕΡ από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων συναδέλφων που προσπαθούν για όλους μας, ώστε η ΕΡΤ να παραμείνει ζωντανή και ανεξάρτητη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ στηρίζει  τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου που θέλουν ανοιχτή, ελεύθερη και πολυφωνική ΕΡΤ και καταδικάζει τις πρακτικές του μαύρου της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ και τους εκφραστές τους.

Συμπαραστεκόμαστε αταλάντευτα στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, που επιμένουν να την κρατάνε ζωντανή μέσω του ertopen.com και των περιφερειακών ΕΡΑ και ζητάμε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και της ΕΤ3 με όρους πολυφωνίας και πλουραλισμού.
Στηρίζουμε τη συναυλία που διοργανώνεται αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 20.30 στο γήπεδο του Περιστερίου, από τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και σας καλούμε να είστε όλοι εκεί.

Συμμετέχουν, μαζί με τη «Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης», οι καλλιτέχνες: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Χαρούλης, Γιάννης Σιδηράς, Δημήτρης Καρράς & Αρετή Κετιμέ & Λόλα Γιαννοπούλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Θέμης Ανδρεάδης, Καλλιόπη Βέττα & Γιάννης Ιωάννου, Κάρμα, Kollektiva, Κώστας Θωμαΐδης, Λάκης Χαλκιάς, Μαρία Καναβάκη & Χρήστος Παυλής, Magic de spell, Ναταλία Ρασούλη & Σοφία Παπάζογλου, Νίκος Ζουδιάρης & Απόστολος Ρίζος, Νίκος Τουλιάτος, Πολυφωνικό Σύνολο Χαονία.
Τη μουσική βραδιά ανοίγουν οι Σίλας Σεραφείμ με ένα πολύ επίκαιρο stand up, και ο Ανδρέας Μαϊστράτος με το σχήμα «ΤΡΟΠΟΣ».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: