Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Με την ΕΡΤ ανοιχτή και αντιφασιστική - στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων


Tην ώρα που στη ΔΤ ψάχνουν να "ερμηνεύσουν" αν υπήρξε ναζιστικός χαιρετισμός στην Ουκρανία και την ώρα που ο Βενιζέλος άφησε το "συνταγματικό του τόξο" στην Ελλάδα για να επισκεφτεί  την Ουκρανία (χωρίς να μιλήσει καθόλου) για την παρουσία των νεοναζί στη χώρα, με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, κάπου αλλού τολμούν και να μιλούν και να δρουν για όλα αυτά και ενάντια σε αυτά. Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ:


"H EΡΤ θα ανοίξει με τους αγώνες των εργαζομένων", τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου, με την "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας", μιλώντας στη σημερινή συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΡΤ, καλώντας παράλληλα και για συμμετοχή στο αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό συλλαλητήριο της 22 Μάρτη.

Επίσης συνδέοντας τις εξελίξεις στην Ουκρανία με τις εγχώριες, ανέφερε ότι "στο έδαφος της φτώχειας και της ανεργίας, επιχειρεί το σύστημα να εξαπολύσει τις μαύρες του εφεδρείες που είναι οι νεοναζί. Γι αυτό δεν θα αφήσουμε στην Ελλάδα τους νεοναζί να δημιουργήσουν εικόνες σαν αυτή της Ουκρανίας, που ένοπλοι προσπαθούν να επιβάλλουν τον έλεγχό τους. Γι αυτό συνδέεται το συλλαλητήριο της 22 Μάρτη και με τον αγώνα ενάντια στην ανεργία, αφού συμπίπτει με τη λήξη της “διαθεσιμότητας” που οδηγεί εργαζόμενους στην απόλυση".



Τη Δευτέρα ο συνδυασμός ξεκινάει την προεκλογική του καμπάνια στις 7μμ με εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: