Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Oι απεργίες της Παρασκευής για τα δεδουλευμένα


Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται για την έκδοση των εφημερίδων «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «enet.gr» από τις 6 μ.μ. της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2014 έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014.
Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της ασυνέπειας της εργοδοσίας να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων μας, μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014, καθώς και της αθέτησης των συμφωνηθέντων για τους τρεις ανεξόφλητους μήνες του 2013.
Τα Διοικητικά Συμβούλια απαιτούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών σε όλους τους εργαζόμενους των εφημερίδων «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας «enet.gr».
 


Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α , αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2014 έως τις 6 π.μ. της Τρίτης, 29 Απριλίου 2014 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα “kerdos.gr”.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων συνεχίζουν να διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: