Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Kαι με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ...


Mας λύθηκε η απορία και ειλικρινά ευχαριστούμε. Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε αναφερθεί στη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της Δούρου και του Σοφιανού, προσώπων που είχαν καταθέσει αίτηση στην απερίγραπτη ΔΤ, σχολιάζοντας ότι δεν συνάδει με την υποστήριξη του αγώνα ενάντια στο "Μαύρο", η επιβράβευση τέτοιων επιλογών.
Μάλιστα τέτοιες προτάσεις είχαν μπει ανεπιτυχώς και σε συνελεύσεις το καλοκαίρι του 2013, αλλά δεν έγιναν αποδεκτές.

Σήμερα σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΡΤ, φάνηκε ότι το δημόσιο σχόλιό μας ενόχλησε, αφού ο ένας εκ των δύο (ο άλλος δεν ήταν εκεί) μας απάντησε διαβάζοντας κείμενο που ανέφερε την οπτική του-όχι την ατομική αλλά την κομματική, όπως πάντα αρέσκεται να δηλώνει.
 
Μεταξύ αυτών ανέφερε ότι συλλογικά οι κομμουνιστές αποφασίζουν και έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση για το ποιοί θα πάνε στη μια πλευρά και ποιοί στην άλλη (αλλού το λένε πατάω σε δυό βάρκες, αλλού το βαφτίζουν οι κομμουνιστές της εκδοχής ΚΚΕ, ότι δίνουν τη μάχη παντού σε κάθε καπιταλιστική επιχείρηση, μόνο που στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ δεν υπήρχε καπιταλιστής επιχειρηματίας).

Πέρα από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις της στιγμής, ευχαρίστως το κείμενο-απάντηση θα το μοιράζαμε και δημοσίως, θα το αναρτούσαμε και εδώ, αφού αποτελεί την παραδοχή της επιλογής του ΚΚΕ για την κίνηση των μελών του, όταν οι Σαμαροβαγγέληδες έφτιαχναν το έκτρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: