Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μαζί με τις καθαρίστριες

Οι εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ, εκφράζουν ομόφωνα την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που επί μήνες διεκδικούν με συνέπεια, επιμονή και αυταπάρνηση το δικαίωμα  στην εργασία.

Ο αγώνας τους αποτελεί παράδειγμα για όλους τους αγωνιζόμενους, τους εργαζόμενους, τους απολυμένους, τους διαθέσιμους, που πρέπει να ενώσουν τη φωνή τους με τις καθαρίστριες για να αντισταθούν στη λαίλαπα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης που γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων τις δικαστικές αποφάσεις και αντιμετωπίζει τις καθαρίστριες με βία, γκλομπς και καταστολή.

 Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, υπόσχονται πως θα προβάλουν το δίκιο αγώνα των καθαριστριών από την ertopen, ΕΡΤ3 και τις περιφερειακές ΕΡΑ.

Απλώνουμε το χέρι μας να ενωθεί με το δικό σας, υψώνουμε τη γροθιά και δηλώνουμε αποφασισμένοι να μην υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα. Εσείς "καθαρίζετε" για πολλούς, όπως εύστοχα παρατηρεί η Χαρούλα Αλεξίου. Περιθώρια για παλινωδίες και υποχωρήσεις δεν υπάρχουν. Μαζί θα περπατήσουμε…

Η συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: