Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

H ETEΡ στον ΟΜΕΔ


Στην διαδικασία Διαιτησίας του ΟΜΕΔ για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους τεχνικούς ραδιοφωνίας



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ στις 25 Ιουνίου 2014 κατέθεσε στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών στο επίπεδο της Διαιτησίας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας 2307/2014 και σε συνέχεια της πρότασης Μεσολάβησης ΟΜΕΔ, καθώς και της επιστολής μας προς ΟΜΕΔ, με την οποία αποδεχθήκαμε την ανωτέρω πρόταση του Μεσολαβητή ΟΜΕΔ, ενώ οι εργοδότες την απέρριψαν, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ χαιρετίζοντας την απόφαση του ΣτΕ και πιστό στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών μας, κατέθεσε αίτηση στον ΟΜΕΔ για συνέχιση της διαδικασίας υπογραφής ΣΣΕ για τον χώρο των τεχνικών της ραδιοφωνίας.

Ενημερώνουμε ότι για την Τετάρτη 16 Ιουλίου και ώρα 14.00 ορίστηκε η πρώτη συνάντηση στον ΟΜΕΔ με την διαδικασία της Διαιτησίας για την υπογραφή ΣΣΕ.

Καλούμε τους τεχνικούς συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο μας να στηρίξουν όπως πάντα τις προσπάθειές μας για να ξαναπάρουμε πίσω την ζωή μας.

Συνεχής, οργανωμένος αγώνας μέχρι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Κανείς εργαζόμενος μόνος του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: