Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Νεοναζί του Κασιδιάρη χτύπησαν μετανάστη στα Πατήσια

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Νεοναζί του Κασιδιάρη  χτύπησαν μετανάστη στα Πατήσια

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 1ης Αυγούστου ο Σαφράζ Αχμέντ δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεοναζί στη περιοχή των Πατησίων. Είχε σχολάσει από τη δουλειά του στη Καλλιθέα και πήρε το τρόλεϊ  11. Όταν κατέβηκε τον ακολούθησε ένα φασιστοειδές που άρχισε να του κάνει «ερωτήσεις» όπως που δουλεύεις. Όταν απάντησε στη Καλλιθέα, ο νεοναζί του είπε: «εκεί έχει πολλούς Χρυσή Αυγή, δεν έχεις πάθεις τίποτα;» «Όχι», απάντησε ο Σαφράζ   και προσπάθησε να προχωρήσει ενώ τον ακολουθούσε τηλεφωνώντας ο νεοναζί. Στη γωνία άρχισε να τον τραβάει προς ένα σχολείο όπου μαζί με άλλους τέσσερις τον έβαλαν στη μέση και τον βαρούσαν στο πρόσωπο με σιδηρογροθιές.
Σταμάτησαν όταν έβαλε τις φωνές ένας εξηντάχρονος από την γειτονιά. Έφτασε η Αστυνομία και λίγο μετά το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η ομάδα των νεοναζί  έδρασαν την ίδια μέρα όπου χρυσαυγίτες με την κάλυψη της Αστυνομίας του Κικίλια περιπολούσαν επί ώρες με πρόσχημα μνημόσυνο  των Φουντούλη-Καπελώνη στο Ν.Ηράκλειο  ενώ επιτέθηκαν στη κατάληψη Κούβελου στο Μαρούσι. Με τον επικεφαλής εκπαιδευτή των ταγμάτων εφόδου Κασιδιάρη στη φυλακή τα τάγματα εφόδου επιχειρούν να ξανακάνουν την εμφάνιση τους.

Οι μηχανισμοί των Μπαλτάκων στη κυβέρνηση και την Αστυνομία δίνουν απλόχερα την κάλυψη τους στην εγκληματική δράση και τα πογκρόμ της Χρυσής Αυγής . Την ίδια  ώρα η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχει οριστεί ακόμη.

Οι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει με τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις στις 29 Αυγούστου έξω από την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας και στις 18 και 19 Σεπτέμβρη στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: