Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΟΣΠΕΡΤ για την τροπολογία και τον ΟΜΕΔ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ απαιτεί την απόσυρση της άθλιας τροπολογίας που κατέθεσε η  φαύλη και μειοψηφική συγκυβέρνηση και ουσιαστικά για δεύτερη φορά και αντισυνταγματικά, προσπαθεί να καταργήσει  τον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας.
Για άλλη μια φορά η δουλοπρεπής συγκυβέρνηση υπηρετεί  τα συμφέροντα τρίτων σε βάρος των εργαζομένων  και της κοινωνίας και εφαρμόζει  κατά το δοκούν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Προσχηματικά δηλώνει ότι η τροπολογία είναι συμμόρφωση της απόφασης 2307/2014 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας όπως προσχηματικά λέει ότι είναι κυβέρνηση των Ελλήνων και ενδιαφέρεται για το καλό της Ελλάδας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αξιώνει την άμεση απόσυρση της αντισυνταγματικής τροπολογίας που κατέθεσε η κυβέρνηση της ντροπής και αφορά στον ΟΜΕΔ.


Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι  όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την κυβέρνηση της συνταγματικής εκτροπής που καταδυναστεύει τα όνειρά μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας.


Μαζικά και αγωνιστικά, ενάντια στο Μερκελισμό και τα δεινά του, που η ξεπουλημένη κυβέρνηση και οι συνεταίροι της θέλουν να μας επιβάλλουν. Αγώνας μέχρι την ανατροπή. Πρέπει και μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: