Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ




Στις 7 Νοεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο κτίριο της ΕΡΤ και η κυβέρνηση «έριξε» μαύρο στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων αλλά και στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που κρατάει 17 μήνες, παρά την κούραση, την έλλειψη χρημάτων και τον «πόλεμο» εναντίον τους που καλά κρατεί.

Αυτή η άθλια φασιστική ενέργεια της Κυβέρνησης ήρθε σε συνέχεια της μαύρης για την Δημοκρατία μέρας της 11 Ιούνη 2013 που με ΠΝΠ η Κυβέρνηση έριξε μαύρο στην ΕΡΤ και επί πέντε και πλέον μήνες οι ηρωικοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ έδωσαν μαθήματα δημοκρατίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας λειτουργώντας την ΕΡΤ προς όφελος του λαού.
Απαιτούμε εδώ και τώρα να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ με το σύνολο του προσωπικού της σε μόνιμη και σταθερή δουλειά, χωρίς εμπόδια και παρεμβάσεις.
Ο στόχος συγκυβέρνησης-τρόϊκας, είναι η απαξίωση δημόσιων κοινωφελών φορέων όπως η ΕΡΤ με τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων και η παράδοση του έργου και των υπηρεσιών τους σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους του ΙΓΜΕ, τους απολυμένους, ανέργους καθώς και το σύνολο του εργαζόμενου Λαού, να στηρίξουν με την μαζική συμμετοχή τους στο πανεργατικό αγωνιστικό συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. στην έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ» ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: