Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Οι "γελοίοι" θυμίζουν στον Πρωτόπαπα αυτά που θέλει να ξεχνάει...




Ήταν Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2011 και έξω από τη Βουλή εξελίσσονταν συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΡΤ για το σχέδιο Μόσιαλου και τους συμβασιούχους, όταν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ οι εργαζόμενοι δέχτηκαν επίθεση των ΜΑΤ που χτυπώντας τους με τις ασπίδες τους τραυμάτισαν ορισμένους από αυτούς.


Ορισμένοι εργαζόμενοι ποδοπατήθηκαν και δέχθηκαν κλωτσιές από κρανοφόρους. Οι φωτο είναι από εκίνο το περιστατικό.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους επισκέφτηκε τα κόμματα της Βουλής. Ο Χ. Πρωτόπαππας δεχόμενος στο γραφείο του στη Βουλή την αντιπροσωπεία, εξέφρασε την "έκπληξή" του για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και τη "συμπάθειά" του προς τους εργαζόμενους και ζήτησε να ενημερωθεί τί συμβαίνει στην ΕΡΤ (στην οποία υπήρξε και πολιτικός προϊστάμενος και δήθεν δεν ήξερε). Μετά από τσάι και συμπάθεια η αντιπροσωπεία αποχώρησε, αφού είχε ακούσει μια ωραία διάλεξη για το μνημόνιο.

Μέρος της τότε αντιπροσωπείας που "συμπάθησε" ο κ. Πρωτόπαπας για τις απρόκλητες ασπιδιές που είχε δεχτεί, ήταν και στη συγκέντρωση για τη φιέστα στην ΕΣΗΕΑ που ο κ. Πρωτόπαπας αποκάλεσε "γελοίους". Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν κρύφτηκε πίσω από χαμόγελα, αλλά έδειξε το πραγματικό ποιόν του. Να τον χαίρονται οι "σύντροφοί" του στην ΕΣΗΕΑ και στην ΠΟΕΣΥ...

Υ.Γ. για τον Ρουσόπουλο απλώς μεταφέρουμε το σχόλιο γηραιάς κυρίας που περνώντας εκείνη την ώρα αναρωτήθηκε μεγαλόφωνα: "καλά ακόμα έξω τον έχουνε αυτόν"?

Δεν υπάρχουν σχόλια: