Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Γ' ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ: Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο έξω από την ΕΡΤ στις 11/2 στις 5.30μμ



Στις 11 Φεβρουαρίου στις 5.30 μ.μ. η ΠΟΣΠΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν σε συλλαλητήριο, με κεντρικό σύνθημα «20 μήνες μαύρο στη δημοκρατία, 20 μήνες αγώνα, ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ ΤΩΡΑ!».

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εδώ και 20 μήνες συνεχίζουν να αποτελούν φάρο αντίστασης για όλους τους εργαζόμενους. Ο δικός τους αγώνας άνοιξε τον δρόμο για να φύγει η ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική κυβέρνηση και έστειλε το μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους ότι απέναντι στη συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου, ο ανυποχώρητος αγώνας ήταν ο δικός μας μονόδρομος. Για 20 μήνες παραδίδουν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας.

Δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο, τα ξημερώματα στις 7 του Νοέμβρη του 2013 για να σιγήσουν τη φωνή τους, χωρίς να το καταφέρουν. Σε αυτούς τους 20 μήνες, οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν δώσει φωνή σε όλη την μαχόμενη κοινωνία μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, μέσα από την ΕΤ3 και το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι μπορούν οι εργαζόμενοι σε αυτή να προσφέρουν την καλύτερη ενημέρωση.

Τώρα χρειάζονται τη στήριξη μας στον αγώνα που δίνουν για να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, με όλους τους εργαζόμενους και όλες της τις υπηρεσίες. Χωρίς κυβερνητικούς παρεμβατισμούς, σε καθεστώς ελευθερίας του λόγου και δημοκρατίας.

Είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, και τους μαζικούς φορείς, συμπαραστεκόμενοι και σε κοινό αγώνα, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 5.30μμ, έξω από το Ραδιομέγαρο, στην Αγ. Παρασκευή.

Για να ανοίξει ο δρόμος να επιστρέψουν στις δουλειές τους, όλοι οι απολυμένοι, για να πάρουμε πίσω όσα μας λεηλάτησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: