Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής: Να λειτουργήσει η ΕΡΤ τώρα!!


Ψήφισμα για την ΕΡΤ από την ΕΛΜΕ  Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής:  

20 μήνες μαύρο στη δημοκρατία, 20 μήνες αγώνα
ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ ΤΩΡΑ!


          Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εδώ και 20 μήνες συνεχίζουν να αποτελούν φάρο αντίστασης για όλους τους εργαζόμενους. Ο δικός τους αγώνας άνοιξε τον δρόμο για να φύγει η ΔΗΜΑΡ απο την τρικομματική κυβέρνηση, και έδωσε το σύνθημα σε όλους τους εργαζόμενους ότι απέναντι στην κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων ο ανυποχώρητος αγώνας είναι ο δικός μας μονόδρομος. Για 20 μήνες παραδίδουν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας.

Δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν τα ΜΑΤ εισέβαλαν τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο στις 7 Νοέμβρη του 2013 για να σιγήσουν τη φωνή τους, χωρίς να το καταφέρουν. Σε αυτούς τους 20 μήνες οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν δώσει φωνή σε όλη την μαχόμενη κοινωνία μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, της ΕΤ3 και το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι μπορούν οι εργαζόμενοι να προσφέρουν την καλύτερη ενημέρωση.

Τώρα χρειάζονται τη στήριξή μας στον αγώνα που δίνουν για να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, με όλους τους εργαζόμενους, όλες τις υπηρεσίες και με βάση τις προτάσεις των συνελεύσεών τους.

Είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους μαζικούς φορείς να τους στηρίξουν στον αγώνα τους. Να ανοίξει ο δρόμος για να επιστρέψουν στις δουλειές τους όλοι οι απολυμένοι, για να πάρουμε πίσω όσα μας λεηλάτησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: